Andra skador

Vi som arbetar på Napralogica är alla tidigare elitidrottare och vidareutbildade inom idrottsmedicinska skador och dess rehabilitering. Hos oss kan du få behandling för ett stort antal akuta och kroniska skador som uppstått efter idrottsutövande. Några av de skador som vi arbetar med på nästan daglig basis är hälsporre, hopparknä, löparknä, benhinneinflammation, muskelbristningar för att nämna några.

Flera av dessa skador behandlar vi med stötvågsbehandling, medicinsk laser, korrigering av felställningar i kroppens leder eller djupgående massage. Vi kan även skapa specifika rehabiliteringsprogram vid de fall detta behövs, t.ex vid löparknä eller muskelbristningar.

Att vi kan idrottsskador kan några av världens främsta idrottare skriva under på. Vi har hjälpt Fredrik Sträng, en av världens främsta äventyrare med bestigningar av flera av världens högsta berg, Magdalena Kowalczyk, tidigare världsmästare i Thaiboxning, Pontus Lindberg, svensk mästare i Triatholn 2011, flera OS-boxare och flera deltagare ur de svenska och holländska damlandslagen i fotboll för att nämna några.

 

 

Copyright http://www.golfarmbåge.se